حتما شما هم وقتی اسم کربن فعال را می‌شنوید به یاد زغال و کربن برای درست کردن آتش می‌افتید اما این ماده با زغال‌های آشنای ذهن شما بسیار متفاوت است. کربن فعال، کربن فرآوری شده‌ای است که بر اثر عملیات‌ متعددی که بر روی آن اعمال شده است سطح متخلخل و سطح داخلی آن افزایش یافته است. این خاصیت فیزیکی ایجاد شده برای این ماده سبب افزایش قدرت جذب آن شده است. این حفره‌ها مانند دستگاه مکنده و همانند یک آهنربای بسیار قوی آلودگی‌ها و چربی را به خود جذب می‌کند.

از کربن فعال در طب قدیم به عنوان پادزهر و داروی رفع سموم استفاده می‌شده است. خاصیت بسیار جالب این ماده که از گذشته برای افراد مشهود بوده است این است که کربن، تنها مواد مضر را به خود جذب کرده و مواد مفید را در محیط دوباره رها می‌کند.

در صنایع آرایشی و بهداشتی از این ماده به‌عنوان الماس سیاه نام برده شده است. همان طور که گفته شد این ماده چربی را به خود جذب می‌کند در نتیجه استفاده از آن در کرم‌ها، شوینده‌ها و ... مخصوص پوست چرب و مختلط، به جذب چربی و بیرون کشیدن آلودگی‌ها، سموم و چربی باقی مانده در منافذ پوست کمک می‌کند.

کربن فعال چربی اضافه سطح پوست را به مرور حذف کرده و به مات و شفاف شدن پوست چرب کمک بسیاری می‌کند. ترکیب این ماده با مواد آبرسان قوی در پوست‌های خشک و بی‌آب به سم‌زدایی و شاداب شدن این نوع پوست نیز کمک خواهد کرد. این عمل به مرور زمان به کوچک شدن منافذ و افزایش شادابی و استحکام پوست کمک خواهد کرد.

محصولات کربن بی یلندا

کربن فعال و درمان آکنه:

خاصیت جذب چربی، مکندگی آلودگی و خاصیت سم زدایی کربن به فرآیند خشک شدن جوش‌ها و آکنه‌ها کمک می‌کند، اما فراموش نکنید در زمان وجود جوش‌های فعال، نباید از ماسک و یا اسکراب‌های دارای دانه مکانیکی استفاده کنید. دانه‌های زبر اسکراب‌ها به منتشر شدن جوش و همچنین ایجاد لک حاصل از جوش کمک می‌کند.

استفاده از شستشو دهنده‌های حاوی کربن فعال (ژل شستشوی کربن فعال) و یا آبرسان حاوی کربن فعال، با جذب باکتری‌ها و سموم موجود در جوش‌ها به خشک شدن و درمان سریعتر آن‌ها کمک می‌کند.

کربن و درمان لک و عدم شفافیت:

فکر کنید رول بزرگی در دست دارید و این رول از آهنربا ساخته شده است و آلودگی‌ها، چربی‌ اضافه و پوسته‌های مرده و ضخیم لایه‌های پوست، براده‌های آهن هستند، اسکراب‌های حاوی کربن فعال مانند رول بزرگ آهنربا عمل کرده و با کشیده شدن پودر کربن فعال برروی پوست، که در قالب اسکراب ( اسکراب 3 در 1 کربن فعال) در آمده است، تمامی این براده‌های ذکر شده به‌همراه سموم سطح پوست به آن جذب می‌شود. این عمل با لایه برداری سبک و جذب لایه‌های مرده سطحی به رفع لک‌های تیره و همچنین شفاف شدن پوست شما کمک می‌کند.

کربن فعال و آبرسانی پوست:

حتما از خودتان می‌پرسید که وجود کربن فعال در آبرسان چه کمکی خواهد کرد؟

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که پوست چرب یا مختلطی دارید که وجود لایه چربی براق برروی پوست شما را اذیت می‌کند و میزان ترشح چربی از غدد چربی (سباسه) شما زیاد است وجود کربن فعال در آبرسان شما در کنار مواد آبرسان به کنترل چربی و سبوم موجود برروی پوست شما کمک کرده و به مرور زمان به کوچک شدن منافذ باز پوست شما کمک خواهد کرد. کربن موجود در آبرسان (آبرسان کربن دیتکس) با جذب چربی به خود به حذف چربی اضافه از سطح پوست کمک کرده و روزنه‌های شما را از آلودگی پاک خواهد کرد، در نتیجه پوست شما در کنار آبرسانی سم‌زدایی هم خواهد شد.

در لینک زیر می توانید انواع محصولات کربن از برند محبوب بی یلندا را مشاهده نمایید: 

 http://vayashop.ir/fur-products/based-on-product-line/carbon-diox.html

نگارنده : آ.غلامپور